KAKO DELUJEJO E-DONACIJE? 

E-donacije so prva donatorska platforma v Sloveniji. Poenostavljeno povedano, gre za brezplačno možnost doniranja finančnih sredstev na podlagi menjave ponudnika storitev, ki ga uporabniki že imajo in ne vplivajo na kvaliteto uporabnikovega življenja.  

KOVANČEK HUMANITY je društvo znotraj skupine podjetij pod okriljem krovne družbe KOVANČEK GROUP. Osnovni cilj društva je povezati društva in posameznike z napredno donatorsko platformo in tako zagotoviti možnost  E-Donacij. 

Ob prijavi v spletno platformo odgovorite na nekaj kratkih vprašanj, platforma pa nato na podlagi vaših odgovorov predlaga menjavo ponudnikov ob kateri lahko izbranemu društvu namenite brezplačno donacijo v naprej predvideni višini. 

Na podlagi sodelovanja s ponudniki storitev, ki nudijo posredniško provizijo za pridobitev nove stranke smo zasnovali način, kako lahko z menjavo ponudnika storitev kreiramo donacijo.

Višina E-Donacije je odvisna od posameznega produkta in se ob sklenitvi večih produktov hkrati sešteva.

Prvi primer: Vseeno je, katerega ponudnika elektrike imate, saj bo kvaliteta električnega toka vedno enaka. To ve že tudi ogromno slovenskih gospodinjstev, samo v letu 2018 je prek 48.000 gospodinjstev zamenjalo dobavitelja elektrike. Razlike med dobavitelji so lahko samo v ceni električne energije, ki pa znaša okoli 40% celotne postavke vašega računa - ostalo so prispevki in davki državi. 

Drugi primer: Vseeno je katero zdravstveno zavarovalnico imate, saj je dopolnilno zdravstveno zavarovanje zakonsko regulirano in razlike v kvaliteti med temi produkti ni. Čez 100.000 Slovencev je v zadnjih 12 mesecih zamenjalo zdravstveno zavarovalnico (Razlog? Ugodnosti ob menjavi).

Tretji primer: Vseeno, katero banko uporabljate. Povprečno zahtevna oseba za osnovno bančno poslovanje ne potrebuje drugega kot številko transakcijskega računa, bančno kartico in spletno banko. Seveda pa se med bankami razlikujejo cene osnovnih storitev.

E-Donacije omogočajo doniranje brez lastnega vložka in to na najbolj komforten možen način. Vse kaj potrebujete je telefon in 5 minut časa. Verjamemo, da bo naša platforma spremenila koncept doniranja v Sloveniji.